Veckans Profil är Dick Navmark.

24 januari, 2023

Denna vecka träffar vi Dick Navmark som varit en medlem på Hälsohuset i flera år.

Vi frågar Dick Navmark vad vi brukar fråga och ser vad han har att säga:

Vad är det bästa med att träna på Hälsohuset?: Hälsohuset för mig har alltid handlat om en viss mentalitet bland alla som tränar där. En gemensam respekt för varann och utrymmet vi delar. Alla är verkligen där för att träna.”, vilket är drömmen om man älskar träning eller vill börja träna. Det kombinerat med ett stort sortiment av utrustning gör att hälsohuset är ett gym för alla. Jag tror det är det bästa.

Vilken muskelgrupp tycker du är roligast att träna? Hade ni frågat mig för några år sedan så hade svaret varit armar, alla dagar i veckan. Det är väl det typiska , är det inte det? Stora biceps som töjer tröjorna och en triceps man kan skära glas med. Men idag så nog min absoluta favorit rygg. Det är så många muskler som samarbetar när man tränar rygg vilket gör att passen blir väldigt varierade.

vad gör du när du inte tränar? Jag är extremt dålig på ”fritid”. Förutom att jobba så har jag nyss spenderat 3 år på universitet, som tagit upp det mesta av min tid. Så jag antar att jag får hitta något annat att fylla upp den tiden med nu, haha. Frimärkssamlande eller börja dressyr-träna guldhamstrar kanske?

Något annat du vill dela med dig av till alla andra? Ingen bryr sig om hur tungt du lyfter om din teknik ser ut som hästskit. Sänk vikterna, öva teknik och jag lovar att din fysik kommer förbättras och din kropp kommer tacka dig.

Vi tackar Dick Navmark för han delat med sig av sina tankar!

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598