Veckans Profil – Karolin Laudon

23 januari, 2019

Denna vecka träffar vi Karolin. Om ni inte sett henne på en Bodyfitness scen ute i landet kanske ni har sett henne på Gymgrossistens ,Better Bodies eller någon annan sida ni köper träningsutrustning på där hon agerat modell åt just Better Bodies.

När hon tränar kör hon på Hälsohuset så vi passade på att ställa några frågor.

Vad är det bästa att träna på gym?: Det jag tycker är det bästa och skönaste med att gå till gymmet är att kunna stänga av allt annat! För när jag går dit är det som att träda in i en annan värld. FOKUS.

Gymmet har alltid varit min safe zone och den ända platsen där jag kan ta ut det jag behöver! Sen är det sjävklart det sociala med att träffa människor med samma ambitioner exempel, det finns många fina människor som ofta ger en positiv feedback vilket motiverar en till att göra ännu bättre.

Sedan sjävklart är vi inte mer än människor och vi alla har dåliga dagar men jag tycker det är viktigt att lyfta varandra att våga säga när någon gör något bra eller likande för det gör mycket!

Varför valde du Hälsohuset?: Jag valde hälsohuset när jag började träna med min bror och har sedan dess stannat kvar.

Jag trivs otroligt bra med gymmet, personalen och resten av folket som är där. Det är alltid god och positiv stämning samt att det är rent och fräscht. Helt perfekt i min smak och rimliga priser.

Vad gör du när du inte tränar ?: När jag inte tränar jobbar jag mestadels då jag jobbar skift på Isover i Billesholm som truckförare, maskinist/processoperatör. Umgås med vänner och familj, har ett väldigt stort musik och bil intresse. Jag åker bland annat iväg på stora festivaler utomlands.

Sen såklart det viktigaste utöver träningen – maten, lägger mycket tid och energi på att få i mig rätt mängder om dagen för att få ut den optimala effekten till träningen. Detta året blir ett tungt och lugnt år då jag ska göra min satsning till SM i höst. Så allt med träningen därefter är ju en hobby eller helt enkelt en livsstil.

Något annat du vill dela med dig av?: ”Rome wasn’t built in a day” Ha tålamod, var positiv, lyssna på din kropp, hitta något eller någon som inspirerar dig och driver dig. Sätt nya mål efter mål och jaga dom!

Våga göra förändringar, testa något nytt! Sist men inte minst UTMANA dig själv!! Det är lätt att underskatta sig själv och du är starkare än du tror!!

Vi tackar Karolin och önskar henne lycka till inför framtida satsningar.

 

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598