Veckans Profil – Nicole´Johansson

5 februari, 2019

Denna vecka träffar vår medlem vi Nicole´Johansson och ställer några frågor.

Så Nicole:

Vad är det bästa med att träna på gym?: Utmaningen skulle jag vilja säga. Älskar att man utmanar sig själv fysiskt och psykiskt. Att känna hur mycket mer kraft och styrka man fått. Man mår bättre och känner sig piggare och gladare.

Varför valde du Hälsohuset?: Det var min bror som rekommenderade Hälsohuset när jag väl tog mig i kragen och skulle skaffa  gymkort (igen) och börja ta hälsan på allvar.

Kan säga utan tvivel att jag gjorde rätt när jag lyssnade på rekommendationen. Bästa gymmet jag har varit på, trevlig personal  och får verkligen stöd och hjälp om/när man behöver det.

Vad gör du när du inte tränar?: När jag inte tränar jobbar jag som bar ansvarig på en tapas restaurang och också hos min bror på ett tryckeri. Och när jag har tid över spenderar jag den med min kille eller att vara en hobby konstnär eller författare.

 Något annat du vill dela med dig av?: När man tränar är det viktigt att man lyssnar på sin kropp.Träna för att må bra i kropp och knopp. Det är inte hela världen om man missar någon vecka någon gång eller äter en pizza eller två. Glöm ej njuta av er cheat day!

Tack Nicole för vi fick lära känna dig lite bättre och för dina tips. Nu blev man sugen på Pizza;)

Ert gym i Landskrona/ Hälsohuset #Landskronasbästagym

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598