Veckans Profil Robin Galczewski

19 mars, 2019

Denna vecka i veckans profil möter vi….mig..

Kort om mig så heter jag Robin Galczewski och varit medlem på Hälsohuset i ca 24år. Jag har suttit i styrelsen i över 10 år, tävlat för gymmet, jobbat här och idag hjälper jag till med hemsidan och sociala medier så det ni ser utåt är jag som sköter =)

Vad är det bästa med att träna på gym?: Det är vad man kan åstadkomma här. Alla vikter och maskiner ser jag som redskap. Redskap att forma mig, träna mig och göra mig till en bättre och mer hälsosam människa.

Varför valde du Hälsohuset? : Till en början för många år sedan var det för att jag bodde runt om hörnet och mina vänner tränade här. Var så blyg att jag inte vågade gå in utan mina vänner så stod alltid och väntade utanför tills de kom. Det sagt så är vi alla nybörjare i början=)

Anledningen till att jag är kvar är nog samma som för många andra att Hälsohuset växer på en. Det är inget vanligt gym utan en gemenskap och en plats man trivs att komma till och rensa huvudet och lyfta lite vikter och även träffa likasinnade. Jag trivs här helt enkelt och det syns även på alla som är kvar efter alla år.

Nu är jag inte jättemycket här längre då jag bor och jobbar på fel håll men varje gång jag är tillbaka myser jag.

Vad gör du när du inte tränar?: Har familj och gård med hästar och andra djur. Jobbar som produktionstekniker på ett företag i Arlöv och när jag inte gör det jobbar jag med foto och video för olika företag men även för privatpersoner. Och såklart med Hälsohuset när jag har tid över.  Den lilla tid jag har över för mig själv fiskar jag och det har jag gjort hela mitt liv. Det är min egentid. Kan säga att jag har inte jättemycket tid till annat men kostar ligga på topp.

Något övrigt du vill dela med dig av?:  Ett litet råd till de som är nya kanske. Att bygga en fysik eller få resultat tar tid. Det får det göra , men sköter man bara träningen och och kosten kommer resultaten med tiden var så säker.

 

 

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 598