Kosttillskott

Komplettera kosten med näringstillskott

Både som motionär och styrketränande kan kosten behövas kompletteras med näringstillskott. Det är viktigt att äta bra och regelbundet. Oftast äter vi näringsfattig mat som inte innehåller näring för idrottare. Behovet att komplettera den dagliga maten kan vara stort. Kosttillskott kan hjälpa till att säkerställa det dagliga näringsintaget. En dålig kosthållning ger ett resultat som inte blir som man tänkt sig eller uteblir helt. Ett kosttillskott är ett tillskott och inte något som man kan ersätta den sunda och vanliga maten med.

Omega 3, kreatin & aminosyror – BODYLAB

På Hälsohuset har vi ett brett sortiment av produkter från BODYLAB som erbjuder allt från proteintillskott till omega-3-kapslar, kreatin, aminosyror och pre workout’s.

BODYLAB har bl.a. kommit med nya smaker på proteinpulvret, nya produkter som t.ex. Pancake mix, Protein Crisps, 9 olika smaker på deras BCAA, och massor av nya spännande smaker på deras Pre-Workout (pwo).

Vill du beställa?

Söker du något specifikt kosttillskott eller undrar vad du ska beställa för just din träningsform? Kom in och prata med personalen i receptionen, ring eller maila din order idag, har vi inte det du söker på lager så tar vi hem det.

Dessutom är vi stolta att presentera ytterligare en samarbetspartner för hälsokost – NUTRAMINO. I deras sortiment finns bl.a. många nya goda bars och drycker.

Stora delar av Nutraminos sortiment hittar du även i vår automat, där du kan köpa produkter även när receptionen är obemannad.