SWIFTR Träning av Fredrik Paulun

5 september, 2018

All sorts träning i ett medlemskap

SWIFTR är en digital fitnessportal, skapad av Fredrik Paulún, som ger dig tillgång till flertalet väl utvalda gym- och träningsanläggningar.

Träna vad du vill. När du vill.

  • Betala för ett medlemskap & träna vad du vill.
  • Du bestämmer vad, var och när du vill träna.
  • Kompromissa aldrig mellan variation, kvalitet eller pris.

SWIFTR är en digital fitnessportal som tillhandahåller ett brett nätverk med väl utvalda gym- och träningsanläggningar, allt samlat under ett medlemskap. På så sätt får du som medlem tillgång till ett varierat utbud utan att varken kompromissa kvalitet eller pris.

Vi brinner för att sprida träningsglädje och tillhandahålla den bästa träningen genom ultimat flexibilitet. Givetvis är våra medlemskap även helt utan bindningstid. Crossfit, yoga, eller gymträning.

Med SWIFTR är träning inspirerande, flexibel och ständigt utmanande!

Vad är SWIFTR?

SWIFTR är ett nytt sätt att träna, där du som medlem får access till ett brett utbud av väl utvalda träningsstudios. Du ges därmed tillgång till en varierad träning samt möjlighet att utforska nya träningsformer och hitta just din favorit. Du registrerar dig som medlem, och bokar enkelt in dig på pass på vår webbsida. Sedan är det bara att börja träna. Priset är beroende av vilket av våra två medlemskap du väljer – gemensamt för de båda medlemskapen är att de är helt utan bindningstid och startavgift!

Varför SWIFTR?

SWIFTR är alternativet för dig som vill träna varierat utan att behöva kompromissa med varken pris eller kvalitet. Med ett medlemskap hos oss är du inte bunden till en specifik studio eller träningsform, perfekt för dig som reser eller vill variera dig. Dessutom har det aldrig varit lättare att upptäcka nya träningsformer!

Hur många besök kan jag göra på varje anläggning?

Varje studio kan besökas fyra gånger per månad, om inget annat anges.

 

Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 602 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 602 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 602 Warning: Undefined array key "ssba_bar_buttons" in /customers/6/7/9/halsohusetlandskrona.se/httpd.www/wp-content/plugins/simple-share-buttons-adder/php/class-buttons.php on line 602